Zorgbeveiliging

Bent u op zoek naar zorgbeveiliging?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Ferwerda Beveiliging bieden wij specifieke beveiliging wat ingericht is op uw segment.

We vinden het belangrijk om altijd persoonlijk contact te hebben, vaste gezichten te laten zien en met korte lijntjes te werken. Daarnaast staan hooggekwalificeerde en klantgerichte medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Als grote speler in de beveiligingsmarkt zetten wij ons dagelijks in om de beste resultaten voor onze klant te behalen.

PERSOONLIJK CONTACT | VASTE GEZICHTEN | LANGETERMIJNVISIE | HOOGGEKWALIFICEERDE & KLANTGERICHTE MEDEWERKERS | KORTE LIJNTJES

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging is een specifieke vorm van beveiliging die gericht is op het waarborgen van de veiligheid van zorginstellingen, het personeel en de patiënten die daar verblijven. In de zorgsector hebben beveiligingsmaatregelen niet alleen betrekking op de bescherming tegen externe bedreigingen, zoals inbraak of diefstal, maar ook op de bescherming van patiënten en personeel tegen agressie en geweld.

Een belangrijk aspect van zorgbeveiliging is het creëren van een veilige en rustige omgeving voor patiënten. Dit betekent onder andere dat de beveiliging discreet en niet-storend moet zijn. Ons beveiligingspersoneel is in staat om snel en effectief te reageren op eventuele incidenten, zonder daarbij de rust en privacy van patiënten te verstoren.

Daarnaast beschikt ons beveiligingspersoneel over specifieke vaardigheden en training. Naast de gebruikelijke training in beveiligingstechnieken en het omgaan met noodsituaties, moeten onze beveiligingsmedewerkers in de zorg ook getraind zijn in het omgaan met kwetsbare patiënten en in het de-escaleren van agressie en geweld.

Het takenpakket van zorgbeveiligers kan variëren van toegangscontrole en bewaking van het terrein en de gebouwen tot het begeleiden van patiënten en het bieden van ondersteuning aan zorgpersoneel. Een goede samenwerking tussen beveiliging en zorgpersoneel is daarbij van essentieel belang.

Een belangrijk onderdeel van zorgbeveiliging is het voorkomen van agressie en geweld tegen zorgpersoneel en patiënten. Het is daarom van belang om een duidelijk protocol te hebben voor het omgaan met agressie en geweld, waarbij de nadruk ligt op preventie en de-escalatie. Onze beveiligingsmedewerkers zijn getraind om signalen van agressie en geweld tijdig te herkennen en te kunnen interveniëren voordat de situatie uit de hand loopt.

Tot slot is ook de bescherming van privacygevoelige informatie van patiënten een belangrijk aspect van zorgbeveiliging. Beveiligingsmaatregelen moeten ervoor zorgen dat vertrouwelijke informatie niet in verkeerde handen valt en dat patiënten zich veilig voelen om hun persoonlijke informatie te delen.

In het kort is onze zorgbeveiliging gericht op het waarborgen van de veiligheid van zorginstellingen, het personeel en de patiënten. Het creëren van een veilige en rustige omgeving voor patiënten is daarbij van groot belang, evenals het voorkomen en de-escaleren van agressie en geweld tegen zorgpersoneel en patiënten. Een goede samenwerking tussen beveiliging en zorgpersoneel is hierbij van essentieel belang, evenals de bescherming van privacygevoelige informatie van patiënten.

“Het uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat onze beveiligers optimaal kunnen functioneren en dat de veiligheidsprocessen bij de klant te allen tijde gewaarborgd blijven. dat betekent ook dat ik positief kritisch naar deze processen blijf kijken en punten ter verbetering daarvan onderbouw en bespreekbaar maak. Ik kan goed schakelen met verschillende partijen en ik weet daarbij de juiste balans te vinden, met als resultaat een tevreden team en een tevreden klant!

– Bauke Ferwerda –

Waarom voor Ferwerda Beveiliging gaan?

  • Persoonlijk contact: korte lijntjes en een vast aanspreekpunt
  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Alle benodigde keurmerken en certificaten
  • Gekwalificeerde beveiligers en voldoende bezetting

Bent u benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we mee naar uw situatie. We geven graag passend advies.