Ons team

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, vaste gezichten en een langetermijnvisie. Vooral onze hooggekwalificeerde en klantgerichte medewerkers leggen een stevig fundament onder onze expertise. de wervings- en selectieprocedure is afgestemd op de specifieke eisen van de opdrachtgevers. Wij zijn een platte organisatie en voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan een beveiligingsbedrijf.

Ferwerda Beveiliging is gevestigd in het Adverium in Drachten aan de Lavendelheide 21. Persoonlijk contact is waar wij voor staan, wij gaan niet voor het snelle gewin. De kracht van Ferwerda Beveiliging is het persoonlijke contact en dit wordt gewaardeerd door onze klanten. Wij staan onze klanten direct en adequaat te woord. Een duidelijke uitleg over de mogelijkheden welke voor uw situatie van toepassing zijn in begrijpelijke taal.

PERSOONLIJK CONTACT | VASTE GEZICHTEN | LANGETERMIJNVISIE | HOOGGEKWALIFICEERDE & KLANTGERICHTE MEDEWERKERS | KORTE LIJNTJES

Het team van Ferwerda Beveiliging bestaat uit deskundige, gespecialiseerde en enthousiaste professionals, zowel op kantoor als op locatie door heel Nederland. Ons team staat voor u klaar om te helpen met de oplossing voor uw beveiligingsvraagstuk.

“Het uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat onze beveiligers optimaal kunnen functioneren en dat de veiligheidsprocessen bij de klant te allen tijde gewaarborgd blijven. dat betekent ook dat ik positief kritisch naar deze processen blijf kijken en punten ter verbetering daarvan onderbouw en bespreekbaar maak. Ik kan goed schakelen met verschillende partijen en ik weet daarbij de juiste balans te vinden, met als resultaat een tevreden team en een tevreden klant!”

– Bauke Ferwerda –

Waarom voor Ferwerda Beveiliging gaan?

  • Persoonlijk contact: korte lijntjes en een vast aanspreekpunt
  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Alle benodigde keurmerken en certificaten
  • Gekwalificeerde beveiligers en voldoende bezetting

Bent u benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we mee naar uw situatie. We geven graag passend advies.