Offerte aanvragen

Zorgbeveiliging

Een groot deel van ons klantenbestand bestaat uit de zorgsector.

Zorginstellingen zijn vaak grote en complexe objecten waar veel mensen en goederen het object binnenkomen en verlaten. Het verloop van patiënten is hoog en dagelijks komen er veel uiteenlopende bezoekers. Naast gewone patiënten komen er ook bijzondere gasten als arrestanten voor behandeling en kunnen er agressieve patiënten zijn die het werk van uw personeel kunnen hinderen. Tevens moeten patiëntendossiers, medicijnen en (medisch) apparatuur buiten het bereik van onbevoegden blijven.

Om de veiligheid van uw personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen, is het cruciaal om te weten wie uw instelling bezoeken. Uit ervaring hebben wij geleerd dat algemene objectbeveiliging niet toegepast kan worden op een zorginstelling.

Genoeg reden voor ons om aan deze unieke vorm van beveiliging extra aandacht te schenken.

Onze zorgbeveiligers: gespecialiseerde beveiligers

De zorgbeveiligers van Ferwerda Beveiliging krijgen een speciaal trainingsprogramma om in elke situatie zorgvuldig te kunnen handelen. Zij leren herkennen en anticiperen op normafwijkend gedrag. Daarnaast zijn zij breed inzetbaar en weten hoe zij met bepaalde emoties van patiënten en bezoekers moeten omgaan. In geval van calamiteiten kunnen onze zorgbeveiligers snel en adequaat reageren en de situatie onder controle houden. Onze zorgbeveiligers zijn vooral gericht op service en gastheerschap, maar zijn zich wel bewust van de risico’s en de mogelijke incidenten die zich kunnen voordoen in een zorginstelling. Dankzij de preventieve en repressieve toezicht van onze zorgbeveiligers is de veiligheid van uw zorgomgeving met zijn bewoners en bezoekers gegarandeerd.

Vragen? Stuur ons een app!Ferwerda Beveiliging img 1