Ferwerda Beveiliging heeft Nina Poort benoemd tot nieuwe algemeen directeur van Ferwerda Beveiliging

 Nina Poort heeft de afgelopen 10 jaar bij Effektief Facilitiy Serivices gewerkt, waarvan ze de laatste 5 jaar met succes de operationele leiding heeft gevoerd.

Nina Poort: ‘Na een periode van vijf jaar waarin ik met succes de operationele leiding heb gevoerd bij Effektief Facility Services, bereid ik me nu voor op een nieuwe uitdaging. Gedurende de tijd bij Effektief heb ik een belangrijke rol gespeeld in het verder professionaliseren van de organisatie, het integreren van acquisities, het bevorderen van datagedreven besluitvorming en het creëren van tevredenheid en geluk bij zowel onze klanten als werknemers.

Nu maak ik de overstap naar een nieuwe functie als Algemeen Directeur bij Ferwerda Beveiliging, een recente toevoeging aan ons bedrijvenportfolio. Ik zal echter mijn verantwoordelijkheden voor HR binnen Effektief behouden om de continuïteit en verdere groei te waarborgen.’

Henk Posthumus (directeur Ferwerda Beveiliging) ‘Welkom Nina, ontzettend mooie stap om ook hier succesvol te zijn! We wensen Nina veel plezier en succes in haar nieuwe functie.’