Leegstandbeheer

Bent u op zoek naar voor uw leegstaande pand?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Ferwerda Beveiliging bieden wij specifieke beveiliging wat ingericht is op uw segment.

We vinden het belangrijk om altijd persoonlijk contact te hebben, vaste gezichten te laten zien en met korte lijntjes te werken. Daarnaast staan hooggekwalificeerde en klantgerichte medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Als grote speler in de beveiligingsmarkt zetten wij ons dagelijks in om de beste resultaten voor onze klant te behalen.

PERSOONLIJK CONTACT | VASTE GEZICHTEN | LANGETERMIJNVISIE | HOOGGEKWALIFICEERDE & KLANTGERICHTE MEDEWERKERS | KORTE LIJNTJES

Leegstandbeheer

Het beveiligen van leegstaande panden is een belangrijke taak. Leegstaande panden zijn vaak kwetsbaar voor vandalisme, inbraak en kraak. Deze risico’s kunnen leiden tot ernstige schade en verlies voor de eigenaren van deze panden.

Het beveiligen van leegstaande panden is daarom een specialisme. Een van de belangrijkste taken van ons bij het beveiligen van leegstaande panden is het creëren van een veilige omgeving rondom het pand. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van tijdelijke hekken of het afsluiten van toegangswegen. Zo wordt het voor inbrekers en vandalen moeilijker om toegang te krijgen tot het pand.

Een andere belangrijke taak bij het beveiligen van leegstaande panden is het uitvoeren van regelmatige controles op het pand. Deze controles kunnen bijvoorbeeld bestaan uit het controleren van deuren, ramen en andere ingangen op sporen van inbraak of vandalisme. Door deze controles regelmatig uit te voeren, kunnen wij snel reageren op mogelijke risico’s en kunnen de eigenaren van het pand tijdig geïnformeerd worden.

Daarnaast kunnen wij ook gebruikmaken van geavanceerde beveiligingstechnologieën om leegstaande panden te beschermen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van bewakingscamera’s, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Bewakingscamera’s kunnen worden gebruikt om het pand 24/7 te monitoren en eventuele verdachte activiteiten vast te leggen. Alarmsystemen kunnen worden geactiveerd wanneer er ongeautoriseerde toegang tot het pand wordt gedetecteerd. Toegangscontrolesystemen kunnen worden gebruikt om alleen geautoriseerde personen toegang te verlenen tot het pand.

Naast het beveiligen van leegstaande panden tegen inbraak, vandalisme en kraak, kunnen wij ook zorgen voor brandbeveiliging. Dit kan bijvoorbeeld door middel van het plaatsen van rookmelders, brandblussers en sprinklersystemen. Het is belangrijk om te voorkomen dat een brand zich kan verspreiden, omdat dit niet alleen kan leiden tot schade aan het pand zelf, maar ook aan de omgeving.

In het geval dat een pand voor langere tijd leegstaat, kunnen wij ook zorgen voor preventief onderhoud. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het onderhouden van de beveiligingssystemen en het uitvoeren van regelmatige controles op de staat van het pand. Zo kan eventuele schade vroegtijdig worden opgespoord en kan worden voorkomen dat het pand verder in verval raakt.

“Het uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat onze beveiligers optimaal kunnen functioneren en dat de veiligheidsprocessen bij de klant te allen tijde gewaarborgd blijven. dat betekent ook dat ik positief kritisch naar deze processen blijf kijken en punten ter verbetering daarvan onderbouw en bespreekbaar maak. Ik kan goed schakelen met verschillende partijen en ik weet daarbij de juiste balans te vinden, met als resultaat een tevreden team en een tevreden klant!

– Bauke Ferwerda –

Waarom voor Ferwerda Beveiliging gaan?

  • Persoonlijk contact: korte lijntjes en een vast aanspreekpunt
  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Alle benodigde keurmerken en certificaten
  • Gekwalificeerde beveiligers en voldoende bezetting

Bent u benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we mee naar uw situatie. We geven graag passend advies.