Jachtbouw en haven beveiliging

Bent u op zoek naar beveiliging voor uw jachtbouw of haven?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Ferwerda Beveiliging bieden wij specifieke beveiliging wat ingericht is op uw segment.

We vinden het belangrijk om altijd persoonlijk contact te hebben, vaste gezichten te laten zien en met korte lijntjes te werken. Daarnaast staan hooggekwalificeerde en klantgerichte medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Als grote speler in de beveiligingsmarkt zetten wij ons dagelijks in om de beste resultaten voor onze klant te behalen.

PERSOONLIJK CONTACT | VASTE GEZICHTEN | LANGETERMIJNVISIE | HOOGGEKWALIFICEERDE & KLANTGERICHTE MEDEWERKERS | KORTE LIJNTJES

Jachtbouw en haven beveiliging

Jachthavenbeveiliging en de Internationale Ship & Port Facility Security (ISPS) zijn beide cruciale aspecten voor de beveiliging van jachthavens. De ISPS-code is een internationale standaard die is ontwikkeld door de Internationale Maritieme Organisatie (IMO) om de veiligheid van zeehavens en schepen te waarborgen.

Een van de belangrijkste doelen van de ISPS-code is het waarborgen van veiligheid in en rondom havens en het minimaliseren van risico’s op terroristische aanvallen. Dit wordt bereikt door de implementatie van verschillende beveiligingsmaatregelen, zoals het screenen van vracht en personen, het identificeren en beveiligen van kwetsbare gebieden, en het opstellen van een beveiligingsplan en -systeem.

Jachthavens kunnen de ISPS-code gebruiken om de veiligheid in hun havens te verhogen. Door deze code te implementeren, kunnen jachthavens een gestructureerd beveiligingsplan opstellen en uitvoeren om de veiligheid van de haven te waarborgen.

Een belangrijke factor in de beveiliging van jachthavens is toegangscontrole. Dit omvat het screenen van bezoekers, het controleren van identiteitsbewijzen en het verlenen van toegang aan geautoriseerde personen. Het is ook belangrijk om beveiligingscamera’s en bewegingssensoren te installeren om de activiteiten in de jachthaven te monitoren en ongeautoriseerde toegang te detecteren.

Het is tevens belangrijk dat jachthavens voldoen aan internationale beveiligingsstandaarden. Dit betekent dat regelmatige veiligheidsinspecties worden uitgevoerd om de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen te beoordelen. Hierdoor kunnen eventuele zwakke punten of tekortkomingen worden geïdentificeerd en opgelost.

Daarnaast is het van belang om medewerkers op te leiden en te trainen in jachthaven beveiliging. Dit omvat het herkennen van verdachte activiteiten, het uitvoeren van veiligheidsinspecties en het hanteren van veiligheidsprocedures in geval van een noodsituatie.

Over het algemeen kan de ISPS-code een nuttig instrument zijn om de veiligheid van jachthavens te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan internationale normen. Door gebruik te maken van deze code en het implementeren van passende beveiligingsmaatregelen, kunnen jachthavens een veilige en beveiligde omgeving bieden voor bezoekers en personeel.

Bij jachtbouw- en havenbeveiliging leveren wij de volgende beveiligingsopties:

 • International Ship and Port Facility Code (ISPS)
 • Objectbeveiliging
 • Bezoekersregistratiesysteem
 • Surveillance
 • Toegangscontrole en toegangsregistratie
 • Surveillance en Alarmopvolging
 • Overzichtelijke rapportages voor de klant in het Ferwerda Klantportaal.

 

“Het uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat onze beveiligers optimaal kunnen functioneren en dat de veiligheidsprocessen bij de klant te allen tijde gewaarborgd blijven. dat betekent ook dat ik positief kritisch naar deze processen blijf kijken en punten ter verbetering daarvan onderbouw en bespreekbaar maak. Ik kan goed schakelen met verschillende partijen en ik weet daarbij de juiste balans te vinden, met als resultaat een tevreden team en een tevreden klant!

– Bauke Ferwerda –

Waarom voor Ferwerda Beveiliging gaan?

 • Persoonlijk contact: korte lijntjes en een vast aanspreekpunt
 • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
 • Alle benodigde keurmerken en certificaten
 • Gekwalificeerde beveiligers en voldoende bezetting

Bent u benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we mee naar uw situatie. We geven graag passend advies.