Ferwerda Beveiliging

Hét beveiligingsbedrijf van Nederland

Wilt u uw beveiligingsdiensten uitbesteden en bent u op zoek naar een gecertificeerd beveiligingsbedrijf met gekwalificeerde medewerkers?

Bij Ferwerda Beveiliging bent u aan het juiste adres voor een persoonlijke aanpak en een bedrijf wat meedenkt over een efficiënte inzet voor uw beveiliging.

Ferwerda Beveiliging is een dynamisch beveiligingsbedrijf, gespecialiseerd in diverse disciplines. We zijn gevestigd in Drachten en werkzaam in heel Nederland. Onze kernpunten zijn persoonlijkheid, korte lijnen, vaste gezichten en een langetermijnvisie. Wij vinden het belangrijk om een goede langdurige samenwerking aan te gaan en om voor de beste resultaten te zorgen. Onze klanten waarderen het persoonlijke en snelle contact het meest. Dat is waar we trots op zijn.

 

Beveiliging nodig?

Bent u op zoek naar een dynamisch beveiligingsbedrijf? Wij zijn gespecialiseerd in diverse disciplines. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur. We zijn u graag van dienst! 

  • Korte lijnen
  • Vaste gezichten
  • Persoonlijk contact
  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Gekwalificeerde beveiligers en voldoende bezetting

Beveiliging aanvragen?

Beveiliging per segment

Wij bieden op maat gemaakte beveiligingsopties per segment. We vinden het belangrijk om passende beveiligingsopties te bieden die speciaal ingericht zijn op de benodigdheden van het segment. 

Beveiligingsopties

Wij zijn gespecialiseerd in diverse beveiligingsopties en we beschikken over alle benodigde keurmerken en certificaten om de beste resultaten voor de klant te garanderen.

Ben jij degene die met jouw vakkennis en doorzettingsvermogen het verschil kan maken?

Reageer dan!

Onze opdrachtgevers

Ferwerda Beveiliging en ICON Yachts hebben een overeenkomst getekend voor de integrale beveiliging van ICON Yachts. Objectbewaking, surveillance en veiligheidsadvies zijn een aantal van de diensten die Ferwerda Beveiliging gaat verzorgen.

;

Jarenlange ervaring

;

Korte lijntjes

;

Maatwerk

“Het uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat onze beveiligers optimaal kunnen functioneren en dat de veiligheidsprocessen bij de klant te allen tijde gewaarborgd blijven. Dat betekent ook dat ik positief kritisch naar deze processen blijf kijken en punten ter verbetering daarvan onderbouw en bespreekbaar maak. Ik kan goed schakelen met verschillende partijen en ik weet daarbij de juiste balans te vinden, met als resultaat een tevreden team en een tevreden klant.”

– Bauke Ferwerda –