Bouwplaats beveiliging

Bent u op zoek naar beveiliging voor uw bouwplaats?

Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Ferwerda Beveiliging bieden wij specifieke beveiliging wat ingericht is op beveiliging van de bouwplaats. 

Bouwplaats beveiliging

Bouwplaats beveiliging is een belangrijk onderwerp dat vaak over het hoofd wordt gezien in de bouwsector. Bouwplaatsen zijn vaak het doelwit van diefstal, vandalisme en inbraak, omdat ze afgelegen en onbewoond zijn. Daarom is het essentieel dat uw bouwbedrijf passende maatregelen neemt om de bouwplaatsen te beschermen tegen deze risico’s.

Een van de belangrijkste maatregelen die u kunt nemen om uw bouwplaats te beveiligen, is het installeren van een goed beveiligingssysteem. Dit systeem kan bestaan uit beveiligingscamera’s, alarmsystemen en toegangscontrolesystemen. Beveiligingscamera’s zijn een essentieel onderdeel van bouwplaats beveiliging. Ze stellen bouwbedrijven in staat om de bouwplaats 24 uur per dag in de gaten te houden en verdachte activiteiten te detecteren. Alarmsystemen zorgen ervoor dat u direct wordt gewaarschuwd bij een inbraak of inbraakpoging, zodat er snel actie kan worden ondernomen. Toegangscontrolesystemen zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot de bouwplaats, waardoor onbevoegde toegang wordt voorkomen.

Een andere belangrijke maatregel die u kunt nemen, is het inhuren van professionele beveiligingsmedewerkers. Deze beveiligingsmedewerkers kunnen de bouwplaats 24 uur per dag bewaken en verdachte activiteiten melden. Ze kunnen ook helpen bij het handhaven van de toegangscontrole en regelmatige controles van het terrein uitvoeren om ervoor te zorgen dat er geen onbevoegde personen aanwezig zijn.

Naast deze technologische en personele maatregelen kunnen bouwbedrijven ook andere eenvoudige maatregelen nemen om de veiligheid van hun bouwplaatsen te verbeteren. Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat alle gereedschappen en materialen aan het einde van de dag veilig en afgesloten worden opgeslagen. Daarnaast is goede verlichting op de bouwplaats belangrijk, zodat verdachte activiteiten gemakkelijker kunnen worden opgemerkt.

Ten slotte is het belangrijk dat bouwbedrijven hun medewerkers goed trainen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Medewerkers moeten zich bewust zijn van de risico’s en weten hoe ze verdachte activiteiten moeten melden en hoe ze moeten handelen in geval van een inbraak of inbraakpoging.

 

Bij bouwplaats beveiliging leveren wij de volgende beveiligingsopties:

  • Toegangscontrole & Toegangsregistratie
  • Bezoekersregistratiesysteem
  • Tijdelijke camerabeveiliging
  • Bedrijfshulpverlening (BHV) & Veiligheid, Gezondheid en milieu checklist aannemers (VCA)
  • Verkeersregelaars
  • Surveillance en alarmopvolging

“Het uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat onze beveiligers optimaal kunnen functioneren en dat de veiligheidsprocessen bij de klant te allen tijde gewaarborgd blijven. dat betekent ook dat ik positief kritisch naar deze processen blijf kijken en punten ter verbetering daarvan onderbouw en bespreekbaar maak. Ik kan goed schakelen met verschillende partijen en ik weet daarbij de juiste balans te vinden, met als resultaat een tevreden team en een tevreden klant!

– Bauke Ferwerda –

Waarom voor Ferwerda Beveiliging gaan?

  • Persoonlijk contact: korte lijntjes en een vast aanspreekpunt
  • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
  • Alle benodigde keurmerken en certificaten
  • Gekwalificeerde beveiligers en voldoende bezetting

PERSOONLIJK CONTACT | VASTE GEZICHTEN | LANGETERMIJNVISIE | HOOGGEKWALIFICEERDE & KLANTGERICHTE MEDEWERKERS | KORTE LIJNTJES

Bent u benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we mee naar uw situatie. We geven graag passend advies.