Beveiliging

Bent u op zoek naar passende beveiliging voor uw situatie of bedrijf?

Bij Ferwerda Beveiliging bieden we een divers aanbod aan beveiligingsopties passend bij uw behoefte.

We vinden het belangrijk om altijd persoonlijk contact te hebben, vaste gezichten te laten zien en met korte lijntjes te werken. Daarnaast staan hooggekwalificeerde en klantgerichte medewerkers bij ons hoog in het vaandel. Als grote speler in de beveiligingsmarkt zeten wij ons dagelijks in om de beste resultaten voor onze klant te behalen. We bezitten de benodgde certificaten en keurmerken om professioneel en klantgericht werk te leveren.

PERSOONLIJK CONTACT | VASTE GEZICHTEN | LANGETERMIJNVISIE | HOOGGEKWALIFICEERDE & KLANTGERICHTE MEDEWERKERS | KORTE LIJNTJES

Mobiele Surveillance

Onze beveiligers rijden dag en nacht door de noordelijke provincies in opvallende surveillanceauto’s. Onze medewerkers controleren gebouwen zowel van binnen als van buiten, verlenen assistentie aan medewerkers en reageren op alarmmeldingen.

 

Mobiele surveillance houdt het volgende in:

 

 • Openingsronde: de beveiliger controleert het gebouw en zorgt dat het gebouw op tijd geopend is. hierdoor hoeven medewerkers zelf geen sleutels of schakelcodes te hebben.
 • Brand- en sluitronde: nadat de laatste medewerker is vertrokken, voert onze beveiliger een sluitronde uit. dit kan flexibel aangepast worden op bijvoorbeeld vergaderingen of overwerken.
 • Controleronde of externe ronde: een controle tijdens openingstijden om ervoor te zorgen dat verdachte situaties direct onderzocht worden.

Objectbeveiliging

Ferwerda beveiliging zorgt ervoor dat uw bedrijf veilig is en de aanwezige mensen zich veilig voelen, door het inzetten van hooggekwalificeerde medewerkers. onze beveiligers zijn opgeleid om uw object preventief te beveiligen, waardoor risico’s beperkt worden.

We werken bij Ferwerda Beveiliging met maatwerk: de beveiliger wordt opgeleid om uw object naar behoefte te beveiligen om zo tot een veilige, geruststellende situatie te komen.

Ad hoc aanvragen & calamiteitenservice

Ferwerda Beveiliging is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor directe beveiliging tijdens en na een incident of calamiteit. Onze gespecialiseerde beveiligers kunnen snel ter plaatse zijn en staan u bij na het vertrek van de hulpdiensten.

Ferwerda Beveiliging kan helpen bij:

 • Op afstand houden van de pers en het publiek
 • Afzetten van het object of terrein
 • Hulpdiensten assisteren
 • Storingen, diefstal, inbraak, brand en andere verdachte situaties

Verkeersregelaars, brandwachten & bhv

Ferwerda Beveiliging kan voorzien in gekwalificeerde verkeersregelaars, brandwachten en bhv’ers. onze beveiligers zijn inzetbaar voor het reguleren van verkeerssituaties en evenementen waar brandwachten en/of bhv vereist is. Zo hoeft u zelf niet personeel te regelen die deze kwalificaties in huis heeft.

Onze beveiligers bezitten de benodigde kwalificaties voor deze tak van de beveiliging en hebben genoeg ervaring om elke situatie in goede banen te leiden.

Camerabewaking

Onze kracht zit hem niet alleen in onze geavanceerde mobiele beveiligingscamera’s met 24/7 toezicht. Alles begint met ons team van ervaren adviseurs die hun expertise dag en nacht voor u inzetten. Zij geven u graag persoonlijk advies over de beste en meest (kosten)efficiënte beveiligingsoplossing.

Camerabewaking is ontzettend krachtig om potentiële criminelen in beeld te brengen, om ze later te herkennen en op te sporen. Daarnaast hebben camera’s een afschrikkende werking, zo zorgen we ervoor dat uw object goed beveiligd wordt. Daarnaast kan een goed camerasysteem ervoor zorgen dat u minder personeel nodig hebt.

Consultancy, advies & screening

Hoe goed is uw bedrijf beveiligd tegen inbraak en gevaren? Bent u op de hoogte van de eventuele gevolgen van verdachte situaties? Wat kunt u verbeteren om negatieve gevolgen te voorkomen? Ferwerda Beveiliging kijkt graag met u mee naar de verbeteringen voor uw organisatie.

Met heel wat jaar ervaring en de juiste kennis en expertise in huis, kunnen we uw bedrijf passend adviseren om het maximale resultaat te behalen.

Inbraakbeveiliging en Toegangscontrole

Ferwerda Beveiliging biedt inbraakbeveiliging en toegangscontrole om preventief criminaliteit te bestrijden. Afhankelijk van uw situatie kijken we naar de benodigdheden en zorgen we ervoor dat uw organisatie of gebouw veilig is tegen inbrekers of andere verdachte omstanders.

“Het uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat onze beveiligers optimaal kunnen functioneren en dat de veiligheidsprocessen bij de klant te allen tijde gewaarborgd blijven. dat betekent ook dat ik positief kritisch naar deze processen blijf kijken en punten ter verbetering daarvan onderbouw en bespreekbaar maak. Ik kan goed schakelen met verschillende partijen en ik weet daarbij de juiste balans te vinden, met als resultaat een tevreden team en een tevreden klant!

– Bauke Ferwerda –

Waarom voor Ferwerda Beveiliging gaan?

 • Persoonlijk contact: korte lijntjes en een vast aanspreekpunt
 • 24/7 bereikbaar voor spoedklussen
 • Alle benodigde keurmerken en certificaten
 • Gekwalificeerde beveiligers en voldoende bezetting

Bent u benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we mee naar uw situatie. We geven graag passend advies.